Chihlimbar producător de hârtie

rotten-curve-1.png

Chihlimbar
Despre noi

Fabrica de hârtie din 1992, specializată în producția de: hârtie igienică, prosoape de bucătărie și derulare centrală, șervetele, role industriale și medicale.

Societatea produce diferite branduri naționale și branduri proprii pentru: rețeaua tradițională de distribuție, hyper- și supermarketuri naționale ( produse la raft și la consum intern), farmacii, spitale, aeroporturi, benzinării, etc. Produsele realizate sunt destul de variate, pentru a satisface dorințele fiecărui client, și de aceea, cu tehnologiile achiziționate, societatea are flexibilitatea și calitatea dorită în fața fiecărui potențial client sau oricărui client fidel.
Parcul logistic al SC CHIHLIMBAR SRL , stă la dispoziția clienților, pentru a onora prompt și exemplar, comanda fiecărui client. Personalul societății este o echipă unită și compactă, capabil să deservească 24h/24h, orice doleanță a cererilor primite.

Oferim, în plus față de competitori, rapiditatea execuției cantităților mari (la nivelul calitativ așteptat), siguranța comenzilor și a livrărilor. Societatea noastră are capacitatea necesară de a onora în 72 de ore orice comandă mare.
despre-noi
"Visul nostru este să continuam activitatea fabricii și vrem ca și a treia generatie, să crească tot aici."

Misiune

Performanta, Responsabilitate, Devotament, acestea sunt valori pe care noi, echipa Chihlimbar, le urmam in drumul nostru spre dezvoltare si inovatie.Cultura Chihlimbar este una colectiva, familiara, o echipa de profesionisti care impleteste pasiunea, creativitatea si utilitatea pentru a veni in intampinarea clientilor companiei.Gama larga de produse personalizate si adaptate pe cerintele clientului,produse soft pentru copii, eleganta si simplitate pentru doamne, practic si util pentru domni,toate sunt rodul muncii unei echipe de succes dedicata tuturor clientilor.

Viziune

“Feel the Difference”
Produsele noastre sunt fabricate din celuloza si hartie reciclata, atent selectionate, in conformitate cu cele mai inalte standarde de igiena si calitate.Personalizarea produselor de igiena folosite acasa, la birou, in vacanta, la restaurant, indispensabile vietii noastre,nu a fost niciodata mai usoara. Orice idee ati avea, noi va ajutam sa o puneti in practica intr-un mod cat mai creativ posibil. Trebuie doar sa va ganditi la ceva special, iar echipa noastra va transpune in realitate orice tip de proiect. Ne dorim ca experienta consumatorilor nostri sa fie una placuta si confortabila.

Parteneriat

Familia Chihlimbar inseamna oameni frumosi,oameni care cresc professional si personal impreuna, cu o nativa aplecare spre oameni, si o intelegere a regulilor nescrise care guverneaza viata , progresul si organizatiile.
Obiectivul familiei Chihlimbar il reprezinta consolidarea unor relatii de succes cu alti oameni ,parteneri , clienti, furnizori si colaboratori, relatii bazate pe o viziune pe termen lung.

Chihlimbar - societate in insolventa
Chihlimbar
Fabrica de hârtie Chihlimbar, cu o tradiție de peste 27 ani în domeniul prelucrării articolelor din hârtie, a reușit să mențină un trend ascendent , atât prin inovații cât și investiții în retehnologizare linii producție.
Contact